Jouw hypnosebehandelingen hebben mij veel inzicht en balans gebracht. Je voelt altijd heel goed aan wat voor hypnose op dat moment belangrijk/nodig is. Heel bijzonder. Ik ga altijd weer met nieuwe inzichten en ‘lichter’ de deur uit. Met weer een stukje dichter in mijzelf thuis komen. Dankjewel hiervoor dat je telkens met mij die reis wilt maken. Na 1 behandeling voel ik echt verschil!

Beej Nicole heb ik een behandeling Access Bars gehad. Nicole legt eerst uitwat ze gaat doen, dat ik op mijn rug mag liggen. De behandeling is in stilte.Je mag een intentie in gedachten houden wat je graag anders wil zien in je leven. Als je ligt, dan gaat Nicole zich verbinden met jou energie. Daarna begint ze met de eerste punten aan te raken op je hoofd, dit bracht direct emoties naar boven. Later in de behandeling zag ik wit licht. Het voelde alsof ik in een trance was. Na afloop voelde mijn hele lichaam ontspannen aan. Weken later sta ik stil bij veranderingen in mij, de intentie die ik had, daar voel ik nu echt verschil in. En dat al na 1 behandeling…

Reiki in combinatie met de hotstone heb ik als heel fijn ervaren. Door de warmte van de stenen, wat alleen al heel fijn voelt, gaat ook je lichaam beter stromen. De warmte blijft ook na de behandeling een hele poos in je lichaam nawerken. Zeker aan te bevelen!

Nicole heeft een persoonlijke en betrokken communicatie, dit zorgt voor een ontspannen sfeer. Naast de basistechnieken voor het babymasseren, was er ook wekelijks een ander thema waar stil bij werd gestaan. Fijn om ervaringen met andere moeders te delen. Babymassage is een leuk, ontspannen en leerzaam contactmoment tussen moeder en baby. Mijn zoon heeft er ook van genoten.

Ik heb nu twee keer een Access bars behandeling gehad bij Beej Nicole. Het was een heel ontspannende ervaring. Nicole legt precies uit wat ze gaat doen en je mag tussendoor vragen stellen mocht dit nodig zijn. Tijdens de behandeling voelde ik alle spanning uit mijn lijf wegtrekken en ging ik helemaal ontspannen de deur uit. De dagen erna was ik erg moe en emotioneel. Nu een aantal weken verder voel ik me goed en weer in contact met mezelf.

Ik voelde me bij de behandeling direct meer ontspannen. Voor mij vooral in mijn hoofd en schouders waar te nemen. Terwijl ik op de behandeltafel lag, waren er momenten van stiltes en van gesprekjes, naargelang mijn behoefte daarin. De gesprekjes hielpen mij om anders naar bepaalde onderwerpen te kijken. Na de sessie voelde ik me “lichter” als het ware en heerlijk ontspannen.  Danke Nicole!

Sinds enige tijd ben ik bij Nicole in behandeling van een Access body process. Ik ben 77 jaar en moet zeggen het doet me enorm goed. Ik heb veel meer energie, waardoor ook het lopen sterk verbeterd is. Minder moe en kan wat meer verzetten door de dag heen. Het is een ontspannende behandeling. Ik ben heel blij met Nicole. Je wordt er warm en liefdevol behandeld. Ga hier dan ook voorlopig nog even mee door omdat het mij veel meer “Leven” geeft.  Nicole bedankt!

Nadat ik de moed bij elkaar had geraapt om aan mezelf te gaan werken, kwam ik bij Nicole terecht. Na een klein gesprekje kwam er ook uit dat ik me veel zorgen maakte over het gedrag van mijn zoon.  Nicole vertelde mij dat ik een lijn heb met mijn zoon en dat ik fungeert als spiegel. Kinderen schijnen onbewust dingen op te pikken van de ouders. Er werd door Nicole bij gezegd dat ik daar geen schuld aan heb. Als ik dingen bij mijzelf zou gaan opruimen, kon dit ook een positief effect hebben op mijn zoon zei Nicole. Tot mijn stomme verbazing toen ik thuis kwam na mijn hypnose-therapiebehandeling, zag ik gelijk een verandering bij hem. Ik ging voor mezelf en loste tevens  het probleem van mijn zoon ook op.  Ik ben Nicole hierom ook erg dankbaar. En hoe het werkt snap ik nog steeds niet.

Ik kom al een tijdje bij Nicole destijds voor massage. Langzaam verschoof dit naar Reiki en Access Bars behandelingen. De kennis en kundigheid die Nicole in huis heeft zijn echt bewonderenswaardig. Ze weet wat ze doet en waarom. Daarnaast kom ik in een warm bad zodra de voordeur open gaat en de glimlach van Nicole zie. En dan is het echt tijd voor mezelf. Ik heb meerdere malen gehad dat, naast de heerlijke ontspanning, de behandeling me op spiritueel en lichamelijk vlak verder hebben geholpen. Hele mooie en dankbare ervaringen en ik kijk al uit naar de volgende keer…..

Na een lange zoektocht waarom ons pasgeboren zoontje zo onrustig was en niet wilde slapen, hebben we een aantal Access bars behandelingen gedaan om te kijken of het mogelijke was de negatieve lading vanuit zijn moeilijke start op te ruimen. Dit heeft erg goed geholpen en gezorgd voor meer rust. Hij is meer ontspannen en slapen gaat inmiddels ook een stuk beter. Wij zijn Nicole heel erg dankbaar dat ze ons op weg heeft kunnen helpen…

Wat ik zo mooi vind bij Nicole, is dat ze zoveel in huis heeft, je er terecht kunt voor diverse behandelingen. Zij voelt heel goed in welk soort behandeling op dat moment je kan ondersteunen/helpen. Wanneer ik bij haar en haar mooie praktijk binnenstap, voel ik gelijk dat ik op de goede plek ben.

Na een kort gesprekje, waarin ik aangaf wat ik zo graag wil voor mezelf, mezelf gun, voelde zij in welke behandeling/techniek mij daarin kon ondersteunen. Het werd een Access Body Process, eentje die onderliggende blokkades aanpakt. Waarbij niet eens exact helder hoeft te zijn wat het is. Hoe bijzonder is dat. Wat ik ook fijn vond aan deze behandeling was, dat ik eigenlijk zelf niets hoefde te doen. Doordat Nicole haar handen op mijn lichaam legt, zich op je afstemd, de Access Body Process al gaat lopen.