Ieder gebied staat voor een thema in je leven waar je spanningen en overvloedige energie op kunt slaan. En bij een baby/kind is daar zeker ook de projectie van ons als ouders een belangrijk onderdeel van. Wij hebben immers altijd bewust of onbewust verwachtingen van onze kinderen.  En daarbij komt dat een baby/kind ook erg gevoelig is voor wat we ze vertellen. Maar ook wat we ze niet vertellen. Een baby/kind heeft hier een zintuig voor en neemt alles bewust en onbewust op. Dit kan voor een baby/kind stress veroorzaken.

Je baby heeft namelijk nog geen kritische mind en neemt daardoor nog alles vlekkeloos over van de omgeving. Je kan dus stellen dat deze stress eigenlijk niet van je baby is. Maar wel van invloed kan zijn op het gedrag wat ze vertonen.

Met behulp van een aantal Access Bars® behandelingen kun je ook vastgezette ervaringen na een zwangerschap en bevalling los laten. Hierdoor merk je dat je kindje rustiger wordt, meer ontspannen zal zijn en beter gaat slapen.

Een ontspannen kind is ook een ontspannen ouder.

Je kind fungeert als een spiegel. Kinderen zijn geen onwetende wezens. Ze brengen hun eigen kleur en wijsheid al mee. Vaak kijken wij als opvoeders of samenleving naar het kind en zijn gedrag. Terwijl het gedrag niet altijd bij het kind ligt, maar een spiegeling is van ons als opvoeder en samenleving als geheel. En zo kun je beide dan (ouder en kind) in een vicieuze cirkel terecht komen.

Waarbij kan Access Bars® je baby/kind ondersteunen?

  • Angst
  • Verdriet
  • Huilen
  • Slapeloosheid
  • Depressie
  • Concentratie problemen
  • Onzekerheden
  • (Examen)stress

Wat biedt ik jou?

Ik zorg dat je baby/kind zich in een veilige omgeving bevind, waar ze volledig zichtzelf mogen en kunnen zijn.

De baby/kind ligt lekker op het bed onder een dekentje op de rug, waarna ik zachtjes de Bars punten naloop. De baby mag onder de behandeling een flesje drinken mocht daar behoefte aan zijn. De duur van een behandeling is sterk afhankelijk van hoe oud je kind is. Het kan variëren van een half uur tot een uurtje. Om goede resultaten te behalen zijn meerdere behandelingen vaak wenselijk.

Het is wel raadzaam om als ouder mee in behandeling te gaan: moeder en kind zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Hoe meer jij jezelf plek en ruimte biedt, hoe meer het voor je baby/kind anders gaat worden. Wat jij bij jezelf oplost, lost bij het baby/ kind ook al veel op. Hoe meer jij als ouder in balans bent, hoe meer jij terug ziet in je kind.

Ben je geïnteresseerd in een Access Bars® behandeling voor jou en je baby/kind, neem dan contact met mij op.