Access® Body process is een vorm van energetisch lichaamswerk. De body processen zijn ontworpen om de verbinding met je lichaam te herstellen. Het werkt anders dan Reiki of andere lichaamsprocessen, het gaat vele maten dieper. Door specifieke energieën te activeren nodig jij jou lichaam uit om in de verandering te gaan, te herstellen, te ontdoen van blokkades, trauma’s en andere ongemakken. Het lichaam wordt uitgenodigd terug te keren naar het zelfhelend vermogen. Daardoor kan heling in het lichaam ontstaan en cellen weer terug keren naar hun oorspronkelijke staat van functioneren om je meer gemak, vreugde, overvloed, keuze en mogelijkheden in je leven te geven.

Waar de Access Bars® plaatsvind op het hoofd, heeft de Access® Body process behandeling de focus op het lichaam.

Ik geef een Access® body process behandeling uitsluitend bij volwassenen. Kinderen behandel ik liever met de Access Bars®.

De Access® Body process is een hands-on methode. Dat wil zeggen, dat ik mijn handen op verschillende plaatsen van het lichaam leg. Door deze punten zachtjes aan te raken, nodig je het lichaam uit om in de verandering te gaan. Er worden specifieke energieën geactiveerd zodat deze moeiteloos en gemakkelijk los kunnen laten. Zo creëer je meer rust, ruimte en ontspanning in het lichaam.

Waar kun je een Access® Body process voor inzetten:

  • Trauma tgv een val, botbreuk, littekenweefsel, blessures, (chronische)lichamelijke klacht (Cellulair Memory)
  • Het immuunsysteem versterken en activeren, zoals centraal zenuwstelsel, spijsverteringssysteem, lymfatisch systeem, Hormoonsysteem, voortplantingssysteem, ademhalingssysteem, ideaal voor botten, spieren en gewrichten.
  • Stofwisselingssnelheden van de cellen
  • Het verwerken en verwijderen van toxische stoffen zoals medicijnen, drug, alcohol en het lichaam uit te nodigen om in verandering te gaan daar waar zich teveel moleculen hebben gevormd door o.a. artritus, tumoren, moedervlekken, vetcellen, wratten, poliepen, galstenen, kalkafzettingen etc.
  • Het doorbreken van familie patronen/systemen
  • Meer van jezelf zijn en laten zien, stralen, herstellen, verjongen, verlevendigen (facelift), dus welk oordeel heb jij over je lijf zoals rimpels, rolletjes, vlekjes, putjes, littekens, stress, hielspoor, oordelen, projecties en verzwaringen.
  • Fysieke en psychische pijn/trauma verlichten, dit process haalt je uit de ‘LOOP’
  • Weer meer in je kracht staan en in het hier en nu zijn (Engaging with the earth)

Wat bied ik jou?

Een veilige omgeving waar jij volledig jezelf mag en kan zijn.

Je ligt comfortabel op de behandeltafel, onder een warm dekentje. Je kleding houd je aan. Een Access ® Body behandeling duurt ongeveer één uur tot anderhalf uur. Je hoeft niets te doen of te denken, je mag gewoon ontspannen en ontvangen. Jouw comfort staat bovenaan. Om een goed resultaat te behalen zijn meerdere behandelingen wenselijk.

Access® Body process werkt zonder oordeel. Praten is niet nodig. Je maakt jezelf los door je eraan te blijven herinneren dat alles wat we denken, voelen, beoordelen, veroordelen of hebben besloten gewoon een interessant standpunt is.

Is een Access® Body behandeling iets voor jou en mocht je graag een behandeling ervaren?

Neem dan contact met mij op.