Meditatie en Hypnose hebben allebei het doel om de concentratie op één thema te houden. Beide hebben te maken met trance, maar zijn zeker niet hetzelfde. Waar je bij hypnose doelgericht wilt openstaan voor het aanbrengen van suggesties en positieve veranderingen in het onderbewustzijn is het bij meditatie de bedoeling dat je je gedachten loslaat en je focus legt op het ontspannen van je lichaam en geest. Door middel van onze aandacht brengen we bewustzijn, het huidige moment, in het ‘hier en nu’. Het huidige moment wordt nauwelijks ervaren en beleefd.

Uit je hoofd in je hart!

Meditatie is een basisvaardigheid. Een manier om onze geest te trainen zodat we een kalmere, heldere geest en een groter gevoel van rust in ons lichaam en leven ervaren.

Door beide te combineren kom je in een diepere trance(ontspanning) waardoor je veel dieper gaat en toegang krijgt tot het onbewuste. In de diepgang vinden de veranderingen plaats.

Waar kun je hypno-meditatie voor inzetten?

  • Het zorgt voor beter slapen
  • Minder angst of stress
  • Meer focus op de dag
  • Beter emotionele balans
  • Dichter bij jezelf blijven en ervaren
  • Meer compassie en begrip ervaren
  • Loslaten van gedachten
  • Meer acceptatie ervaren

Wat bied ik jou?

Een veilige omgeving waar jij volledig jezelf mag en kan zijn.

Bij mooi weer gaan we lekker naar buiten. Zorg er dus voor dat je warm gekleed bent als het fris is. De lessen zullen vooral in de ochtend plaatsvinden, omdat de ochtend het meest krachtigste moment van de dag is.

Ik begeleid je in deze hypno-meditatielessen d.m.v. mijn stem. Hierdoor dwalen je gedachten minder snel af en kan jij je makkelijker focussen op de hypno-meditatie. Vooral ook fijn als je beginnende meditatie beoefenaar bent. Het is vergelijkbaar met een geleide/mindfull-meditatie. Elke hypno-meditatieles wordt er een ander onderwerp behandelt.

Benodigdheden zijn aanwezig (matje, kussentje en deken).  Je hoeft alleen een grote handdoek mee te brengen.

Een hypno-meditatieles Beej Nicole duurt ongeveer één uur. Een groepje bestaat uit maximaal 5 personen.

Mocht je interesse hebben in hypno-meditatielessen, neem dan contact met mij op.