Wat is Access Bars®?

Access Bars® is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren.

Access Bars® zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Door de 32 bars punten op je hoofd zachtjes aan te raken gedurende een tijd en in een bepaalde volgorde, ontladen deze waardoor je jouw belemmerende gedachte en conclusies over thema’s kunt loslaten. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven.

Je haalt oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Je hoeft er verder niet over na te denken of er iets voor te doen. Gewoon lekker liggen, ontspannen en bereid zijn om te ontvangen. Je kunt het zien als het opschonen van een computer. Ons hoofd is ook een soort computer waar allerlei gedachten, aannames, conclusies en bedenkingen uitvoeren en verzamelen van onze dagelijkse gebeurtenissen en ervaringen. Veel van deze gedachten en conclusies kunnen belemmerend zijn en kunnen een drukte, chaos en stress veroorzaken in ons hoofd. Het gaat hierbij dus niet om je herinneringen of je verstand, maar om de overbodige rommel. Deze overbodige ‘rommel’ om het maar zo even te noemen, kun je weg laten ebben door een Bars® behandeling. Door de zogenoemde bars te laten lopen of stromen, kun je weer meer ruimte en rust krijgen in je hoofd. Alleen jij kan los laten waar jij bereid bent om los te laten.

Bars® behandelingen zijn geschikt voor jonge kinderen vanaf 0 jaar tot en met senioren. Het is geschikt voor iedereen die bereid is om te ontvangen.

Wat gebeurd er tijdens een Bars® sessie?

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat cellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan zorgen voor ongemak of ziektes. Door het nalopen van de bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.

Tevens is wetenschappelijk aangetoond dat een access bars sessie invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (delta). Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

Waar kun je Access Bars® voor in zetten?

  • Een vol hoofd
  • Slaapproblemen
  • Onrustig gevoel
  • Paniek of angst
  • Verlaagd zelfbeeld
  • PTSS
  • ADD/ADHD
  • Lichamelijke pijnklachten

Wat bied ik jou?

Een veilige omgeving waar jij volledig jezelf mag en kan zijn.

Je ligt comfortabel op de behandeltafel, onder een warm dekentje. Je kleding houd je aan. Een Bars® behandeling duurt ongeveer één uur tot anderhalf uur. Je hoeft niets te doen of te denken, je mag gewoon ontspannen en ontvangen. Jouw comfort staat bovenaan. Om een goed resultaat te behalen zijn meerdere behandelingen wenselijk.

Access Bars® werkt zonder oordeel. Praten is niet nodig. Je maakt jezelf los door je eraan te blijven herinneren dat alles wat we denken, voelen, beoordelen, veroordelen of hebben besloten gewoon een interessant standpunt is.

In het ergste geval voelt het alsof je een heerlijke massage hebt gehad, en in het beste geval veranderd je leven.

Is een Access Bars® behandeling iets voor jou en mocht je graag een behandeling ervaren?

Neem dan contact met mij op.