Hotstone is welbekend in de massage. Je masseert het hele lijf met warme stenen.

Ik voeg de warme stenen toe aan een Reiki behandeling. Dat wil zeggen, ik ga er niet mee masseren, maar leg ze op verschillende delen van je lichaam zodat de warmte goed kan doordringen. Je spieren ontspannen, je bloeddoorstroming verbeterd en je zal merken dat de spanning langzaam van je afglijd. Het is ideaal om lichamelijk, geestelijk en emotionele stroming te stimuleren. De warmte van de stenen en de behandeling van de Reiki, brengt lichaam en geest in evenwicht en werkt op alle gebieden op het lichaam, de geest en het gevoel. Het wordt ook ingezet voor de verbetering van de hormoonhuishouding, spijsvertering en het verwerken van ervaringen. De warme basaltstenen kunnen spierpijn en zenuwpijn verlichten. Door de warmte verbeterd de bloedtoevoer naar bepaalde zones. Dit ontspant spieren en kan pijn daardoor verlichten.

Door warme stenen met Reiki te combineren krijg je een geweldig effect. Doordat de basaltstenen ontspannen en diep doordringen in de spieren (dit zorgt voor diepe ontspanning) kan ik met Reiki de dieper liggende blokkades aanpakken en in beweging zetten.

De stenen die ik gebruik zijn basaltstenen. Basalt is een vulkanische steen die de warmte goed kan vasthouden en rijk aan ijzer waardoor hij goed warmte geleid. De steen bestaat uit een combinatie veldspaat en kwarts. Veldspaat heeft een rustgevend effect en voert stress af. Geeft helderheid van geest en heeft een sterk zuiverende  werking. De kwarts versterkt de energie, de programeerbaarheid en het geheugen.

Basalt draagt ook de elementen water en vuur in zich mee. Het element vuur is het krachtigste element. Vuur geeft warmte, energie en heeft een transformerende werking. Het element water zorgt voor compassie, liefde en is leven gevend.

De steen is vaak wat donkerder van kleur. Uit de kleurleer weten we dat zwart alle licht absorbeerd. Zwart heeft dus een absorberende werking. Ze helpen ons overtollige energie af te voeren. En op alle niveau’s werkt het ontspannend en helpt om bij jezelf te blijven.

Reiki met warme stenen is dus een weldaad voor je lichaam, geest, gevoel en ziel.

Waarbij helpt de Reiki met warme stenen behandeling:

  • Stress verlichten
  • Vermoeidheid
  • Verlichten van pijnklachten
  • Het onbewuste emoties vrij laten, blokkades weghalen
  • Verlichting bij reuma/artrose
  • Verlichting bij fibromyalgie
  • Ondersteunen in spijsverteringsproblemen
  • Nieuwe inzichten geven en oude patronen loslaten
  • Geeft en helpt voor meer zelfvertrouwen
  • Versterkt het immuunsysteem

Bij ontstekingen, infecties, koorts, zwangerschap en brandwonden is een Reiki met warme stenen behandeling niet passend. Bij een buitentemperatuur warmer van 25 graden Celsius kan Reiki behandeling warme stenen niet uitgevoerd worden vanwege oververhitting van het lichaam.

Wat bied ik jou?

Een veilige omgeving waar jij volledig jezelf mag en kan zijn.

Tijdens een Reiki warme stenen behandeling lig je onder een warm dekentje met rustgevende muziek op de achtergrond. Ik maak gebruik van een etherische olie, heerlijk geurend, ontspannend en reinigend tegelijk. . Je kleding mag gewoon aan blijven.

Een Reiki met warme stenen behandeling Beej Nicole duurt één uur.

Heb je interesse in een Reiki met warme stenen behandeling, neem dan contact me mij op.