Hoe verloopt een Access Bars behandeling?

Je ligt comfortabel op de behandeltafel, onder een warm dekentje. Je kleding hou je aan. Een Bars behandeling duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur. Ik kan dat van tevoren nooit zeggen omdat ik niet stop met de behandeling als de Bars nog lopen.

Verder hoef je niets te doen of te denken, je mag gewoon ontspannen en ontvangen. Jouw comfort staat bovenaan. Als je eenmaal lekker ligt dan kunnen we beginnen en zal ik met mijn vingers verschillende punten op je hoofd zachtjes en zonder druk aanraken (de zogenoemde Bars). Door het aanraken van de Bars, ontlaad je lichaam deze punten. Tijdens de behandeling kan het voorkomen dat je lichte tintelingen in je vingers, je armen of benen ervaart. Soms gebeurt het dat mensen zo ontspannen worden dat ze in slaap vallen. Dat is geen enkel probleem want de behandeling raakt daar niet negatief door beïnvloed. Er zijn mensen die kleuren of heel helder wit licht zien. Het kan zijn dat je in een lachbui schiet of erg moet huilen. Je kan schokjes voelen of dat het lichaam gaat trillen. Er is van alles mogelijk. Alles mag en kan en is niet erg.

Elke bars behandeling is uniek en zet iets in beweging. Je zult hem daarom ook iedere keer weer anders kunnen ervaren.

De uitwerking van een Bars behandeling is verschillend. Het effect is soms direct en waarneembaar merkbaar. Soms duurt het een tijdje voordat je wat merkt. De veranderingen zijn soms subtiel.

Voor wie zijn Bars behandelingen geschikt?

Bars behandelingen zijn geschikt voor jonge kinderen vanaf 0 jaar tot en met hoogbejaarde mensen. Het is geschikt voor iedereen die bereid is om te ontvangen.

Ontvangen is één van de meest waardevolle en impactvolle onderdelen van een bars sessie.

Vaak vinden we het nog niet zo gemakkelijk om los te laten en iets echt te ontvangen van een ander zonder oordelen of andere beperkingen. We steken liever meer energie in de ander, dan in onszelf, en dat is toch echt apart!

Ben je geïnteresseerd in een Access Bar behandeling, neem dan contact met mij op.

Access Bars is een behandelmethode die onderdeel is van de Amerikaanse organisatie Access Consciousness. Deze organisatie richt zich op het vergroten van bewustzijn en eenheid in de wereld, en wordt geleidt door grondlegger Gary Douglas en co-creator Dr Dain Heer.